Over mij

yogales
yogales

OVER MIJ

Ik ben Petra Duijvestijn-van der Meulen, getrouwd en moeder van vier kinderen. Opgegroeid in het Westland met belangstelling voor bewustwording, gezond leven en spiritualiteit. Als tiener was ik al op zoek naar de zin van het leven. Toen ik 18 jaar was kreeg ik mijn eerste yogalessen van Mevr. Klink in Voorburg en daar fietste ik graag kilometers voor om.

Achttien jaar geleden was een burn-out aanleiding om nieuwe wegen in te slaan. Ik ontwikkelde mijn passie voor yoga, lichaamswerk, meditatie en geweldloze communicatie. De stap om yoga te gaan doen was allereerst voor ontspanning en later voor meer verdieping. Zo heb ik de vierjarige opleiding gevolgd bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven. Tevens heb ik diverse bijscholingen gevolgd en me gespecialiseerd in meditatie, ayurveda en gezondheid en ademtherapie.

Yoga is inmiddels een leefstijl geworden. Voor mij is yoga thuiskomen in mijzelf, vertrouwen op de wijsheid van mijn lichaam. Tijdens de yogalessen wil ik iedereen in contact brengen met zichzelf en verbondenheid creëren met de (eigen)wijsheid van je lichaam.